Καλοτάξιδο

     Advanced Consulting & Coaching Services                                  

Ο προορισμός μας σήμερα; Η ισορροπία μας, εν μέσω μιας ανισόρροπης συνθήκης. Γίνεται; Γίνεται! Για να έχεις φτάσει μέχρι εδώ σήμερα, είσαι άνθρωπος των προκλήσεων. Έχεις γεννηθεί με μια αποστολή. Μείνε να στηρίξεις τον εαυτό σου και το είναι σου καλύτερα. Μπορείς!

Διανύουμε ήδη τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς. Υπέροχο δεν είναι; Ζούμε! Ζούμε και ευγνωμονούμε τη νέα αρχή. Ανταλλάσσουμε ευχές με αγαπημένα πρόσωπα, μοιραζόμαστε τα «θέλω» της νέας χρονιάς και ελπίζουμε -ελπίδα, το πιο δύσκολο συναίσθημα-, σε κάτι πιο όμορφο.

Τι αφορά το σημερινό «ταξίδι»; Θα μπορούσα να σας γράψω ίσως τα ένα από τα πιο «δημοφιλή» αιτήματα για όλους όσους επιθυμούν να πετύχουν αλλαγές στη ζωή τους. Πιο συγκεκριμένα τη χρήση του νοήματος στην εργασία μας, στην προσωπική και οικογενειακή ζωή καθώς και στις κοινωνικές μας σχέσεις. Ας ορίσω το πλαίσιο που δεν είναι άλλο πέρα από τον «...

«Το ότι έμαθα να λέω όχι ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει για τον εαυτό μου. Όχι μόνο κατάφερα να ξεπεράσω τον φόβο μου για απόρριψη, μα με βοήθησε να αισθανθώ τον έλεγχο. Δεν νιώθω πλέον παγιδευμένος, δυσαρεστημένος ή ένοχος. Αντίθετα αισθάνομαι ενδυναμωμένος και ελεύθερος», μοιράστηκε πρόσφατα ένας coachee σε συνεδρία μας.