Η Κατερίνα Μόσχου, είναι ιδρύτρια και Managing Partner στην Human2Human. Είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Coach, αφοσιωμένη στην Προσωπική Ανάπτυξη Ατόμων και Συστημάτων.

Σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα Ενδυνάμωσης & Αυτό- βελτίωσης (one2one, teams & groups) για λογαριασμό πολυεθνικών εταιριών, οργανισμών και ιδιωτών. Την εμπιστεύονται κορυφαίοι Όμιλοι και Οργανισμοί, πολυεθνικοί ή και ελληνικοί, για την ενδυνάμωση των Στελεχών τους. Επίσης, συμμετέχει σε Εταιρικά Συνέδρια, ως ομιλήτρια όπως AFEA, LA PRAIRIE, AVON Cosmetics, HENKEL, KAIZEN, GASLOG κλπ. 

Έχει εργαστεί για 14 συνεχόμενα έτη σε κορυφαίους ελληνικούς & κυρίως πολυεθνικούς ομίλους και διετέλεσε ανώτατο στέλεχος στο χώρο των πωλήσεων όπως στην ΑΧΑ και την Interamerican Ασφαλιστική. Στη θητεία της εκπαίδευσε σχεδόν 3000 επαγγελματίες συμβούλους σε θέματα ηγεσίας, μάνατζμεντ, πωλήσεις και στελέχωση (B2B, B2C, B2E).

Εργάστηκε επίσης, για τον Όμιλο Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ως Γενική Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιριών (κανάλι διανομής), με κύρια καθήκοντα τις Πωλήσεις και την Ανάπτυξη. Ακόμη, από το 2018 παραμένει Senior Partner στην Brain Up Business Consultants. 

Είναι απόφοιτος Στατιστικής & Ασφαλιστικής επιστήμης (Αθήνα) και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μάνατζμεντ & στην Ηγεσία (Harvard Manage Mentor). Είναι διπλωματούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (City Unity College, Pearson), καθώς και διπλωματούχος Θεραπείας μέσω των Εικαστικών (art therapy, Αθήνα).

Ακόμη έχει μετεκπαιδευτεί σε Δεξιότητες Συμβουλευτικής και Επικοινωνίας Ατόμων και Συστημάτων, μέσω της Marte Meo International (Marte Meo practitioner).

Έχει πιστοποιηθεί σε θέματα Coaching από τον Association NLP & European Mentoring & Coaching Council (nlp coach) και διαθέτει δίπλωμα στο Life Coaching (Association NLP & European Mentoring & Coaching Council). Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθοδολογίας Belbin και μιλά άπταιστα δυο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ιταλικά.

Η αγάπη της να συνδέεται με ανθρώπους, την οδήγησε στο σήμερα και το ταξίδι ...ξεκίνησε για μακριά!